• 0155 – 20 10 00

 • info@blommenhofutbildning.se

 • Youtube

 • Linkedin

 • Facebook

 • Har du tappat kontrollen?

  Jan 16 2018 16:40

  Det är då som först det blir alldeles tyst, och sen alldeles tomt. Har jag tappat kontrollen? Det kanske inte är det värsta som kan hända? Eller…men, jag lovade ju, och borde och så måste jag verkligen, men hur gör man…

  2016 gick jag en kurs i personlig effektivitet. Den fick mig att inse att jag måste välja. Om jag inte väljer svämmar det snabbt över. Och innan utbildningen visste jag inte ens om hur många kanaler som pockade på min uppmärksamhet. Tänkte mest på mailen och inte så mycket på laget.se, barnens skolsystem och mitt dåliga samvete, och överhuvud taget inte på meddelandena på LinkedIn osv.. Så jag lärde mig välja. Lärde mig ta till enkla hjälpmedel såsom att tala in mail till mig själv med påminnelser eller sammanfattningar från mötet, sätta in tänkta tankar i kalendern istället för att jämt och ständigt skjuta dem åt sidan, styra mina kunder till mailen och framförallt superknepet att ta hjälp av kunden att planera och göra jobbet tillsammans och mycket mycket mer.

  Byt ut känslan av att inte kunna styra din dag och att finnas överallt mot känslan att kunna styra din dag när det händer mycket!

  //Camilla Carlsson, kursdeltagare

  Jodå jag tränar fortfarande 🙂 Men, vet vad jag behöver göra!

  Nytt kurstillfälle i Nyköping den 13 mars 2018