• 0155 – 20 10 00

 • info@blommenhofutbildning.se

 • Youtube

 • Linkedin

 • Facebook

 • Föreläsningar

  Läs mer om våra föreläsningar

  Blommenhof Utbildning samarbetar med några av Sveriges bästa föreläsare.

   

  Här kan du läsa om några av våra mest populära föreläsningar. Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare till konferensen, personalfesten eller kick-offen. Är du sugen på att boka in ett frukostseminarie, en kostföreläsning, eller varför inte en hypnosshow? Läs mer här om vad vi har att erbjuda och kontakta oss för bokning!

  Hur bär du din attityd

  Öka arbetsglädje och positiv attityd – minska psykiskt ohälsa, stress och konflikter. 
  Seminariet ger dig konkreta tips på hur du kan förbättra och bli mer tydlig i din kommunikation på din arbetsplats. Tillsammans med Simon Coleman går vi bland annat igenom hur attityder, tankar, känslor och beteenden hänger ihop samt hur språket påverkar oss och hur vi bemöter andra.

  Läs mer här

  Bli en kräsen konsument

  Hur bra är de “hälsosamma” tillsatserna i vår mat och hur påverkar de oss egentligen?
  Vi blir konstant matade med hälsosamma kostråd, dieter och “mirakelkurer”. Inte minst från reklam på TV och tidningar. Frågan är hur hälsosamma de egentligen är och vad de egentligen gör med din kropp. Bli en kräsen konsument är en föreläsning om kost och hälsa och hur livsmedelstillsatser påverkar våra kroppar.

  Läs mer här

  Hypnosshow med Erik Olkiewicz

  En show du sent ska glömma!
  Hypnotisören Erik Olkiewicz är utbildad i Las Vegas och erbjuder en show utöver det vanliga. Ett perfekt avbrott på konferensen, ett roligt inslag på julfesten eller kickoffen, eller som en motivationsboost för anställda. Showen kan skräddarsys efter era önskemål med fokus på exempelvis försäljning, kommunikation eller ledarskap.

  Läs mer här

  Lika barn leka bäst

  En föreläsning om PulsAnalys som verktyg för person- och teamutveckling.
  Under föreläsningen synliggör vi varandras styrkor och drivkrafter med praktiska övningar. Tillsammans med Mia Wernersson kommer du lära känna verktyget PulsAnalys, inspireras och ha roligt. Du kommer också att få göra en Puls-personprofil att ta med dig hem.

  Läs mer här

  Det är oss människor emellan det avgörs

  Med kunden i fokus – kundbemötande, förväntningar och kommunikation.
  Hur får vi kunden att uppleva och känna det vi står för? Hur hanterar vi reklamationer och kundmissnöje? Vad har vi lovat och hur visar vi det? Monica Eng guidar dig genom en föreläsning med kunden i fokus och hur du kan bemöta denne på bästa sätt.

  Läs mer här

  Hantera stress - min och andras

  Lär dig hantera stress och bli en hållbarare medarbetare.
  Under föreläsningen ges en bakgrund till hur kroppen och hjärnan samverkar vid stressreaktioner, och hur vi kan ha nytta av den kunskapen för att ändra våra stressmönster. Vi provar även på olika övningar för att skapa avslappning och återhämtning. Lena Berg ger dig en verktygslåda med enkla övningar att inleda ett möte med, till fikarasten och flera 3 minuters övningar.

  Läs mer här

  Kontakta oss för bokning!

  0155 - 20 10 00