• 0155 – 20 10 00

 • info@blommenhofutbildning.se

 • Youtube

 • Linkedin

 • Facebook

 • Integritetspolicy

  May 31 2018 14:09

  Vår hantering av
  dina personliga uppgifter

  Hantering av personliga uppgifter

  Du som kund ansvarar för att lämnade uppgifter är korrekta och uppdaterade samt för laglig grund för överföring av personuppgifter till Blommenhof Utbildning.

  Blommenhof Utbildning hanterar personuppgifter såsom namn, personnummer, e-post osv. i syfte att registrera närvaro, utfärda intyg samt fakturering. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullgöra avtalade bokningar av utbildning.

  Blommenhof Utbildning sparar dina uppgifter i max 10 år efter senast avslutade beställning. Detta för att på ett smidigt sätt kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor angående tidigare bokningar.

  Din integritet

  Som registrerad hos oss kan du begära en export av personuppgifter från våra system och register som vi lagrar om dig. Detta för att du skall kunna kontrollera att uppgifter stämmer och ev. rätta om något är felaktigt samt att du har rätt att få uppgifter raderade om du önskar. För att få dina uppgifter utlämnade till dig begär du en ”export av personuppgifter” till info@blommenhofutbildning.se

  E-postutskick

  Om du får våra e-postutskick förekommer du i vårt register och ingår i de listor vilka vi använder för att skicka information om våra aktuella utbildningar mm. Utbildningsinformation skickas ut via e-post, till angiven e-postadress, högst 3 ggr per vecka. I varje e-postutskick från Blommenhof Utbildning finns information om hur du enkelt kan avregistrera dig från framtida utbildningsinformation via e-post längst ner i varje mail. Du kan också avregistrera dig här;

  Nej tack, jag vill inte ha era utbildningsförslag, men gärna roligheter.
  Nej tack, jag vill inte ha era utskick alls.

  SKRIV UT – Vår hantering av dina personliga uppgifter