OM oss


2005 var året då Blommenhof Utbildning föddes. Sedan dess har det gått av bara farten! I 12 år har vi förmedlat, anpassat, administrerat och skapat utbildningar till små och stora företag över hela landet.

Varje utbildning är unik och all utveckling gör skillnad, och däremellan finns vi som en hjälpande hand. Vi finns med dig hela vägen från det första samtalet till avslutad utbildning. Dessutom tar vi hand om allt tråkigt pappersarbete! Vi ser till att du hittar rätt och det gör vi med glädje, engagemang, energi och en stor dos humor.

Idag är Blommenhof Utbildning 5 anställda och vi har vårt säte i Södermanlands pärla, Nyköping, men är verksamma över hela Sverige. Ingen är gladare än vi att du har hittat hit!


Det är viSom finns Här för dig


Med framtiden i siktet ser Camilla möjligheter i alla situationer.Camilla Carlsson, VD och säljare.
Therese väntar inte till senare. Hon är en doer, som hellre gör morgondagens uppgifter idag.Therese Zetterstrand, ekonomiansvarig och koordinator
Med glädje och kanske en sång kommer Kristina hjälpa dig hitta rätt utbildningKristina Zdilar, säljare.
Lam lämnar inga detaljer osedda, med noggrannhet sköter hon utbildningsadministrationen med lupp.Lam Du, administratör

2 days ago

Blommenhof Utbildning AB

Arbete på väg nivå 1-2, något just du behöver?
Den 24 januari går nästa tillfälle här på Blommenhof, tiderna som gäller är kl.8:00-17:00 och kostnaden är 2350 kr exkl. moms. Utbildare för dagen är vår fantastiska Ulf Negendanck!
Boka via oss direkt på telefon 0155-20 10 00 eller maila oss på info@blommenhofutbildning.se alt gå in på vår hemsida och boka in dig själv, oavsett vilken tid på dygnet det än må vara!
Vi ses 🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vår mammalediga Stjärnkrigare har startat upp den här veckan på bästa sätt så nu kan inget gå fel. #körsådetryker Tack Therese Zetterstrand ... See MoreSee Less

View on Facebook
Print Friendly, PDF & Email