• 0155 – 20 10 00

 • info@blommenhofutbildning.se

 • Youtube

 • Linkedin

 • Facebook

 • Utbildning med kvalitet

  Feb 12 2018 17:38

  Kvalitetsbesök av SBF på Heta Arbeten utbildning i Grums

  Under fredagen gjorde Brandskyddsföreningen ett kvalitetsbesök på vår Heta Arbeten utbildning i Grums. Betyget väl godkänt!

  Och, ibland är väl godkänt mer värt än alla MVG i världen. Vi vet, och du som utbildare vet. Att ibland när…

  ..man på kvällen lämnar familjen för ett par timmars körning på slaskigt mörka Värmlandsvägar på väg mot Grums utanför Karlstad är känslan av lycka inte riktigt där. Kanske inte ens när tjejerna på Blommenhof Utbildning lyckats boka ett riktigt bra rum med måltid infinner sig den där tillfredsställelsen. Så blir det fredag morgon, klockan är 05.00 och vädret är grått med småspik i vinden. Gruvöns pappersbruk i Grums är bara en halvtimme bort och deltagarna är snart på plats i byggboden för utbildning. Utbildningen hålls på engelska, med checklistor på ryska och tolk på plats. Ett par av deltagarna förstår inte engelska så bra, så det blir en tuff förmiddag att få alla att hänga med. Hinner inte riktigt känna efter. Och, där någonstans bland tolkens översättning, hett arbete och viljan att lyckas få alla att känna sig säkra och smarta på jobbet så kommer känslan av sig själv. Känslan när man klarat provet och unnar sig ett litet ögonblick av tillfredsställelse. Den känslan får oss att vilja börja om igen och igen.

  Det här är ett exempel från våra utbildares vardag. Och, då vet vi att ibland är förutsättningarna med förkylning, familj, boende och lokaler inte som vi önskat. Men, tillsammans gör vi alltid  – vårt bästa!

  Och, då är det roligt att få veta att vi utför kvalitet i alla lägen, alla väder och på alla språk. Tack SBF för att ni kom! Och, grattis till ett fint betyg Marcel. Vi uppskattar dig och alla våra utbildare som just nu ibland biter i lite extra bland förkylning, kyla och mörker.

  Nästa tillfälle Heta Arbeten den 12 april 2018