Arbete på väg, Nivå 1-2

Utbildning i Arbete på väg Nivå 1-2 för att uppfylla Trafikverkets kompetenskrav samt IFS 2009:4.

För vem: Förare av alla typer av (väghållnings)fordon och som måste veta hur man skall utmärka sitt fordon och sin vägarbetsplats (mindre vägarbetsplats). För att få ansvara för alla typer av vägarbetsplats gäller nivå 3A. Alla som ska utbilda sig till utmärkningsansvarig, nivå 3A ska ha gått denna utbildning.

Målet med dagen är att deltagaren ska kunna utrusta och utmärka sitt eget fordon samt ha kunskap om var och hur fordonet ska placeras för att uppnå optimal och god arbetsmiljö och säkerhet.

Innehåll: Arbete på väg Nivå 2 är en vidareutbildning för alla som framför något slag av väghållningsfordon. Kursen tar upp lagar och regler för den som utför vägarbete och hur reglerna ska tillämpas vid olika typer av arbete. Risker som finns vid vägarbete ska tydliggöras och lösningar hittas. Kursen innehåller också trafiksäkerhetsfrågor och trafikanters beteende.

Utbildningen följer Trafikverkets riktlinjer. Kursdeltagaren erhåller intyg efter godkänt prov. Repetition nivå 1 var 15:e månad. Repetition nivå 2 vart 5:e år.

Print Friendly, PDF & Email

Boka evenemang

2350 kr

Kostnaden är per deltagare exklusive moms

Available Kursplatser: 10
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

okt 09 2019

Tid

08:00 - 17:00

Kostnad

2350 kr
Blommenhof Hotell

Plats

Blommenhof Hotell
Blommenhof hotell, Blommenhovsvägen, Nyköping, Sverige
Kategori

Utbildare

Ulf Negendanck
Boka

Nästa förekomst

QR Code