Evidensbaserat och lönsamt ledarskap

– online utbildning 2 495 kr/6 mån

Målet med den här kursen i “evidensbaserat och lönsamt ledarskap” är att skapa en förståelse och grundläggande kunskap om hur ett lönsamt ledarskap bygger på insikter om motivation, kommunikation, feedback och coaching.

Det här är en digital och lättillgänglig kunskapskälla och verktyg till dig som är chef, som vill ha ett enkelt och lättillgängligt verktyg som stöd i din vardag. Bli tydligare och mer kompetent som chef och ledare. Du kommer under kursens gång få utrymme till reflektion och insikter. Och till allt detta kommer du även att lära dig mer om hur viktigt det är med kunskaper om hjärnan för att utveckla framgångsrika ledarbeteenden.

Syftet med kursen är att visa att ett lönsamt och effektivt ledarskap handlar om relationer, beteenden och medvetenhet. Det moderna arbetslivet kräver ett modernt ledarskap, ett hållbart ledarskap som är ekonomiskt på kort och lång sikt. Med kunskaper om hur människan fungerar vill vi att du som ledare ska få insikten i och hur rätt fokus och ett medvetet ledarskap tillsammans skapar lönsamhet. Dessutom får du med ett bonusavsnitt som handlar om ledarskapet som arbetsmiljöfaktor med utgångspunkt i föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö.

I kursen lägger vi stor vikt på kunskapen om hur hjärnan och människor fungerar eftersom en modern ledare behöver denna kunskap för att nå bästa resultat. Den senaste forskningen om hjärnan är otroligt spännande och ger goda insikter samt förståelse för varför vi gör som vi gör. Vi tror att denna kunskap är avgörande för ett effektivt ledarskap. Här ger vi dig strategier och verktyg till hur du på ett enklare sätt kan skapa ett hälsosamt arbetsklimat genom ett medvetet ledarskap.

Vi rekommenderar att du genomför kursen där du går genom ett avsnitt/kapitel varje vecka. Jobba med praktiska övningar och exempel samt att reflektera. Vill du öka tempot går det självklart bra men meningen är att du ska utveckla ditt ledarskap och det görs bäst med utrymme för reflektion och invävt i den egen vardag. Vi har även lagt till en fulladdad “verktygslåda” där du hittar konkreta tips och trix!

Kursens omfattning är ca 10 tim, beroende på hur mycket tid du lägger ner på övningar, reflektionsfrågor och repetition.

  • Den primitiva hjärnan
  • Det moderna och mänskliga ledarskapet
  • Kommunikation
  • Coachande förhållningssätt
  • Workfulness och mindfulness
  • Lönsamt och ekonomiskt hållbart?
  • Din verktygslåda
  • “Bonus” Ledarskap som arbetsmiljöfaktor
  • Referenser, lästips och inspiration

Utbildningen är från Modum Academy.

Print Friendly, PDF & Email

Boka evenemang

Arbetsmiljö webb 2495 kr exkl. moms
Available Kursplatser: Obegränsad
The Arbetsmiljö webb ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

aug 31 2019

Kostnad

2495 kr

Boknings info

Din utbildning är giltig i 6 månader from utbildningsköp.

Plats

Webbaserad
Var du vill, när du vill - Online
Kategori
Modum Academy

Utbildare

Modum Academy
Boka

Nästa förekomst

QR Code