Varför börja när alla andra slutar?

In Okategoriserade by Camilla Carlsson

Ett himmelrike att komma till jobbet

Mitt emot mig sitter min partner och småler åt sms från hemmapappan och Signe 10 månader. Tror att hon ibland längtar hem på jobbet. Själv morgontränade och fick därefter snällt sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. För att jag ligger efter. 😒 Det är rätt kallt, speciellt om det glipar mellan handskar och mudden. Förra veckan blev jag genomblöt och gick med väldigt tighta byxor och knottriga ben tills jag fick låna ett par kockbyxor av hotellet intill. Jag ligger en dag efter i vår utmaning! Att cykla till jobbet 2 ggr per vecka i 5 veckor.

Vi tror att det är nyttigt att kliva utanför det inrutade, att ibland prova någon annans skor eller upptäcka världen från en annan vinkel. Att det gör oss mer kreativa och ödmjuka. Därför utmanar vi oss! Det behöver inte handla om kostsamma resor och tidskrävande äventyr utan ibland räcker det att börja cykla när alla andra slutar.

Idag kändes det som ett himmelrike att komma till jobbet och få pusta ut!

Det är också något väldigt bra, det där att ha fler platser att trivas på, fler familjer att få kramar av och fler kaffebryggare med varmt kaffe. Tack mitt jobbhem, min jobbfamilj och min muminmugg med kaffe som smakar så gudomligt gott efter en cykeltur 😍