Vi hjälper dig hitta rätt utbildningFöretagsanpassad utbildning


Blommenhof Utbildning har sedan 2005 förmedlat utbildning till stora som små företag i hela Sverige och har därför en stor utbildarbank, därför har vi möjlighet att hitta rätt utbildare för just er. En företagsanpassad utbildning kan vara allt mellan ett helt nytt innehåll skapat för bara ditt företag, en egen E-learning, eller en befintlig utbildning modifierad efter era behov. Du bestämmer hur mycket eller lite du vill ändra — och vi gör det åt dig. Kanske har du kravutbildningar som ska genomföras på plats med egna maskiner, eller så är du mån om utveckling och förändring på företaget. Oavsett vilken typ av utbildningsinsats du söker, så håller vi dig i handen genom hela processen.

 • Skapa en ny utbildning

  Skapa en helt ny utbildning eller föreläsning, eller modifiera en befintlig kurs utefter dina behov.

 • Allt på samma plats

  Vi hjälper dig planera så att din utbildningsdag blir så bra som möjligt! Vill du kanske ha utbildningen på plats i dina egna lokaler, med egna maskiner eller system?

 • Vi följer era rutiner

  Vi följer och tar hänsyn till era interna rutiner och tar hand om all utbildningsadministration.

 • Tillsammans gör vi nytta

  Vi jobbar alltid nära med dig och utbildaren, tillsammans tar vi fram utbildningslösningar som passar just era unika behov.Med vårt kostnadsfria utbildningsstöd får du alltid bästa möjliga service. Vi anpassar och skräddarsyr din utbildningsfråga utefter dina specifika önskemål. Låter det intressant? Då har du hittat rätt. Vi hjälper inte bara till med bokning — vi gör allt jobb åt dig och gör det roligt.


Från första tanke till genomförd utbildning — skräddarsy din utbildningsinsats!

Vanliga frågor


Utvalda utbildningar


Får du inte nog?

Får du bara inte nog? Inte vi heller! Använd oss som din externa utbildningsavdelning för obegränsat utbildningsstöd i alla dina utbildningsfrågor. Vi finns här för dig, och vi KAN utbildning.

Bli en av oss

Använd oss — så att du kan lägga din tid där det faktiskt gör skillnad. LÄS MER


Bokning av öppen kursplats

Vill du slippa leta efter rätt utbildning för dig? Behöver du kanske hjälp att boka in deltagare på en specifik utbildning, men har inte tiden att faktiskt göra det eller söka upp rätt utbildare? Vi hjälper dig boka kursplats hos valfri leverantör i Sverige för en bokningsavgift á 995 kr + deltagaravgift.Fråga vad du vill

Vill du veta mer om någon av våra utbildningar, vilken hjälp du kan få vid bokning genom oss, pris på utbildning eller veta mer om gällande lagkrav eller någon av våra utbildare?läs mer om vårt arbetssätt

 • Bokar din utbildare till företaget

  Vi hjälper dig hitta rätt i utbildningsdjungeln.

 • Anpassar och skapar utbildning

  Tillsammans med er tar vi fram utbildningslösningar som passar era behov.

 • Söker i vår utbildarbank

  Spar tid och pengar med en kontakt och en kanal för alla dina utbildningsköp.

 • Vi gör jobbet snabbt och lätt

  Vi tar hand om all utbildningsadministration, sluta krångla - vi gör jobbet åt dig.

 • En kompetent kompis

  Fri support i alla dina utbildningsfrågor.

 • Vår hjälp kostar inget

  Bokning av företagsanpassad utbildning är alltid kostnadsfri då vi arbetar på provision från våra utbildare.

Image
Med ett stort engagemang och personligt bemötande löser Blommenhof Utbildning vårat utbildningsbehov på ett professionellt sätt så att vi som kund kan känna oss trygga att vi får den kvalitén på utbildningarna som efterfrågas.
Leif Jansson, Affärsområdeschef ABEKA
Vi har fler än
0
utbildare
utbildat mer än
0
företag
utvecklat fler än
0
medarbetare