OM oss


2005 var året då Blommenhof Utbildning föddes. Sedan dess har det gått av bara farten! I 12 år har vi förmedlat, anpassat, administrerat och skapat utbildningar till små och stora företag över hela landet.

Varje utbildning är unik och all utveckling gör skillnad, och däremellan finns vi som en hjälpande hand. Vi finns med dig hela vägen från det första samtalet till avslutad utbildning. Dessutom tar vi hand om allt tråkigt pappersarbete! Vi ser till att du hittar rätt och det gör vi med glädje, engagemang, energi och en stor dos humor.

Idag är Blommenhof Utbildning 5 anställda och vi har vårt säte i Södermanlands pärla, Nyköping, men är verksamma över hela Sverige. Ingen är gladare än vi att du har hittat hit!


Det är viSom finns Här för dig


Med framtiden i siktet ser Camilla möjligheter i alla situationer.Camilla Carlsson, VD och säljare.
Therese väntar inte till senare. Hon är en doer, som hellre gör morgondagens uppgifter idag.Therese Zetterstrand, ekonomiansvarig och koordinator
Med glädje och kanske en sång kommer Kristina hjälpa dig hitta rätt utbildningKristina Zdilar, säljare.
Lam lämnar inga detaljer osedda, med noggrannhet sköter hon utbildningsadministrationen med lupp.Lam Du, administratör

Vilken färg är du?

PulsAnalys är ett effektivt verktyg att mäta en persons beteende. Jag hjälper sedan 2008 företag med DISC personprofiler som stöd i rekrytering, personlig utveckling, medarbetarsamtal, konflikter och med att undersöka arbetsglädje, effektivitet och stress.

Idag har jag varit i Alvesta hos Svetsansvarig i Sverige AB med min föreläsning;
Vem är DU på jobbet? Och, vilka ingår i ditt team.

Jag börjar få ett bra flyt och trivdes verkligen hos er idag. Känner mig tacksam för att ni vill engagera och öppna upp er tillsammans med mig. Eller som Tom sa; Det var jättebra, nyttigt och inte alls flummigt!

Med förståelse för vårt och varandras beteende kan vi få mer flyt och energi i jobbet.

Vill du också lära er mer om PulsAnalys DiSC och personlighetsfärgerna så kontakta mig;

camilla@blommenhofutbildning.se | 0760-525 111

Vi har alla en blandning av de olika DiSC-färgerna (röd, gul, grön och blå) inom oss, men en färg kan sticka ut mer än de andra. Denna färg kallas för din dominanta färg och speglar din personlighet.

Var stolt över dina styrkor och använd dem väl!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu har vi sparkat igång! Nytt år, ny skylt på väggen och en ny medarbetare. Och fullt drag på utbildningsförfrågningar och bokningar. Kul 😁

Något känns lite extra magiskt med 2020. Ett nytt årtionde, digitalisering, höga mål och personal med passion för jobbet. Ser fram emot ett häftigt år, och mer tid att utveckla oss och våra företag. Se inte upp - låt det nya året bara komma!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Print Friendly, PDF & Email