OM oss


2005 var året då Blommenhof Utbildning föddes. Sedan dess har det gått av bara farten! I 12 år har vi förmedlat, anpassat, administrerat och skapat utbildningar till små och stora företag över hela landet.

Varje utbildning är unik och all utveckling gör skillnad, och däremellan finns vi som en hjälpande hand. Vi finns med dig hela vägen från det första samtalet till avslutad utbildning. Dessutom tar vi hand om allt tråkigt pappersarbete! Vi ser till att du hittar rätt och det gör vi med glädje, engagemang, energi och en stor dos humor.

Idag är Blommenhof Utbildning 5 anställda och vi har vårt säte i Södermanlands pärla, Nyköping, men är verksamma över hela Sverige. Ingen är gladare än vi att du har hittat hit!


Det är viSom finns Här för dig


Med framtiden i siktet ser Camilla möjligheter i alla situationer.Camilla Carlsson, VD och säljare.
Therese väntar inte till senare. Hon är en doer, som hellre gör morgondagens uppgifter idag.Therese Zetterstrand, ekonomiansvarig och koordinator
Med glädje och kanske en sång kommer Kristina hjälpa dig hitta rätt utbildningKristina Zdilar, säljare.
Lam lämnar inga detaljer osedda, med noggrannhet sköter hon utbildningsadministrationen med lupp.Lam Du, administratör

Vilket lyft!!! Nu är vi godkända validerare för praktisk Skyliftutbildning i Nyköping. Tack Gramoz på Jobsafe och Nettan på Lambertsson Nyköping för gott samarbete. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Det blir sommar ändå...

Och så kom sommaren. Som alltid en befriare. Sommaren kan man lita på. Den kommer av sig själv. Nästintill omöjlig att planera hur man än gör, med semesterveckor i otakt med lediga stugor och vackert väder. Och, ändå så självklar när den väl är här. Med sena sommarnätter, solblekt hår, långa sovmornar, kvällsdopp i havet, mjukglass och äppelpaj. Glöm inte bort och njut.

Inget kan stoppa oss. Vi kan utbildning, trivs med varandra, har trogna kunder och kommer aldrig sluta vara nyfikna. Vi hjälper dig med ditt utbildningsbehov. På plats, på avstånd och på webben. Vi kan göra er starka. Och, ni gör oss modiga.

...så vi kan lika gärna njuta!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Print Friendly, PDF & Email