OM oss


2005 var året då Blommenhof Utbildning föddes. Sedan dess har det gått av bara farten! I 18 år har vi förmedlat, anpassat, administrerat och skapat utbildningar till små och stora företag över hela landet.

Varje utbildning är unik och all utveckling gör skillnad, och däremellan finns vi som en hjälpande hand. Vi finns med dig hela vägen från det första samtalet till avslutad utbildning. Dessutom tar vi hand om allt tråkigt pappersarbete! Vi ser till att du hittar rätt och det gör vi med glädje, engagemang, energi och en stor dos humor.

Idag är Blommenhof Utbildning 4 anställda och vi har vårt säte i Södermanlands pärla, Nyköping, men är verksamma över hela Sverige. Ingen är gladare än vi att du har hittat hit!


Image

Vad betyder det? BRANSCH VINNARE

Javisst, en stämpel man köper. Men inte alla får en stämpel. Så nåt betyder den ändå. 1 av 10 utbildningsföretag är branschvinnare. Branschvinnare är en utmärkelse till företag som har överträffat den egna branschen i utveckling, omsättning och resultat. Vi är någon att räkna med och lita på.

På Blommenhof Utbildning är vi mest stolta över att ha klarat det vi bestämde oss för. Vi har jobbat aktivt. Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt. Inte hårt. Men aktivt har vi lyssnat till våra kunder och utbildare och tagit oss an nya utmanande uppdrag. Utan att vara rädda för förändring. Och, tillsammans var vi ett galet bra team.

Vi hoppas det kännas tryggt att handla av ett företag som fungerar. Att vi kan vara pålitliga även för större företag, större uppdrag och utmanade uppdrag. 

Det är viSom finns Här för dig


Med framtiden i siktet ser Camilla möjligheter i alla situationer. Camilla Carlsson, VD och kundansvarig

+46 155-20 10 01
+46 760-525 111
camilla@blommenhofutbildning.se

Therese är en doer, som hellre gör morgondagens uppgifter idag. Therese Danthén, ekonomi och utbildningskoordinator

Med det bästa för kunden siktar Ann på nya affärer och goda relationer. Ann Lejonvi, försäljning och utbildningskoordinator

+46 155-20 10 04
ann@blommenhofutbildning.se

Med full fart och koll på läget håller Ania ställningarna på kontoret.Ania Eberhardsson, utbildningskoordinator

Lär känna oss genom vår alldeles egen musikvideo!


Se vår egen spännande film för en skön känsla i kroppen.


Vi finns ocksåmed inlägg på facebook