integritetspolicy

Integritetspolicy!

Vår hantering av dina personliga uppgifter
Klicka på bilden och ladda ner vår integritetspolicy
Milljöpolicy


Hantering av personliga uppgifter
Du som kund ansvarar för att lämnade uppgifter är korrekta och uppdaterade samt för laglig grund för överföring av personuppgifter till Blommenhof Utbildning.

Blommenhof Utbildning hanterar personuppgifter såsom namn, personnummer, e-post osv. i syfte att registrera närvaro, utfärda intyg samt fakturering. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullgöra avtalade bokningar av utbildning.

Blommenhof Utbildning sparar dina uppgifter i max 10 år efter senast avslutade beställning. Detta för att på ett smidigt sätt kunna fullfölja framtida beställningar och besvara eventuella frågor angående tidigare bokningar.

Din integritet
Som registrerad hos oss kan du begära en export av personuppgifter från våra system och register som vi lagrar om dig. Detta för att du skall kunna kontrollera att uppgifter stämmer och ev. rätta om något är felaktigt samt att du har rätt att få uppgifter raderade om du önskar. För att få dina uppgifter utlämnade till dig begär du en ”export av personuppgifter” till info@blommenhofutbildning.se

E-postutskick
Om du får våra e-postutskick förekommer du i vårt register och ingår i de listor vilka vi använder för att skicka information om våra aktuella utbildningar mm. Utbildningsinformation skickas ut via e-post, till angiven e-postadress, högst 3 ggr per vecka. I varje e-postutskick från Blommenhof Utbildning finns information om hur du enkelt kan avregistrera dig från framtida utbildningsinformation via e-post längst ner i varje mail. Du kan också avregistrera dig här: info@blommenhofutbildning.se

”Med öga integritet.”