Att jobba är underbart

In Okategoriserade by Camilla Carlsson

Tack för att du använder vår kompetens och service och låter oss hjälpa dig hitta rätt utbildningslösningar för just ditt företag. Vårt jobb är roligt. Det känns inte ens som att gå till jobbet. Vi längtar efter att ses, dela händelser, skicka knäppa GIFs på internchatten, hitta utbildningslösningar, göra affärer och roliga saker tillsammans. Vi hoppas det svämmar över på dig

Vi är stolta över dig och alla våra kunder och utbildare. Vi ser er strävan att efterleva lag- och myndighetskrav, att orka och hänga med och er vilja att utveckla och utvecklas. Världen rör sig fort och man hinner inte allt. Men tänk på allt ni efterlever, gör och planerar för. Vi vet att du alltid gör ditt bästa. Du tänker, tränar och försöker vara medveten och göra världen bättre. Men som du vet är själva livet och hela världen ibland en enda vansinnig röra och då är ett ett skratt så mycket värt. Ett enda pinsamt ögonblick, dålig timing eller obehaglig sanning kan ge precis det skratt du behöver för att få ny kraft och den avslappning du behöver. Sluta aldrig ha roligt!
Livet är inte alltid tillräckligt meningsfullt för att du ska kunna överleva det utan humor.
Till sist. Förälska dig ofta i allt och vad som helst. Förälska dig i kaffe, i snygga skor, eller varför inte en riktigt bra penna. Ta alla chanser du får att förälska dig i de små sakerna och fokusera på att hitta rätt istället för att leta fel.Vi har bestämt oss för att bli ett coolt företag. Vi vet inte riktigt i detalj vad det betyder än. Men det är vår plan att ta reda på. Vi tänker nog ändå att det inte handlar om de stora sakerna utan att det är coolt att vara arbetsam, uppmärksam, rolig och förälskad i de små sakerna.Men först ska vi slösa med hela dagar på semester!

Läs vårt sommarbrev