Jul, det är enkelt

In Okategoriserade by Camilla Carlsson

Jul, det är enkelt

Som liten var jag alltid lite osäker på julen. Kommer det verkligen bli jul? När alla jobbar på som vanligt. Och ingen verkar riktigt fokuserad på granen, tomten och paketen.

Nu är det annorlunda. Jul är egentligen rätt enkelt. Det är en dag om året, och om man vill är den snabbt förbi. Den kan firas ensam med kräftor, film och glass. Den kan sträcka sig över flera dagar, ja ibland veckor och vara full av strömmingslådor, släktkalas och pressveck.

Det är en kärlekens dag. Och, jag saknar alla som inte är hos mig på julen. Men, mest av allt är jag glad att få uppskatta de omkring mig, enkla ting som glögg, gran och färdigkokt julgröt från affären. Jag jobbar på som vanligt och vi har ovanligt mycket att göra. Jag vet att det blir jul när det är dags, hur jag än gör. Det är faktiskt ganska enkelt, att bara bestämma sig för att vara nöjd med julen.

Hoppas ni vet om att vi tycker så otroligt mycket om att jobba med er och hedrade att ni lägger ert förtroende hos oss. Vi jobbar hårt för att leverera kvalitet. Vi vill att ni ska tycka det är enkelt och roligt att använda oss.

Nästa år vill ingen missa. Då kommer två nya kollegor ta sin plats och vårt eget bokningssystem med digitala lösningar ha sin början. Vi vill bli ett av Sveriges skarpaste utbildningsföretag. Tack för att ni är med oss! Det betyder mycket.

Ha en fin jul