Hypnosshow

Hypnos!

Se en hypnosshow - eller bli själv showens stjärna!
Omfattning:
  • 3 timmar
PRIS:

Föreläsningen skräddarsys efter era önskemål.
Be om offert.

Erik Olkiewicz - Hypnos-Blommenhof Utbildning

Erik Olkiewicz


Hypnotisören Erik Olkiewicz är utbildad i Las Vegas och hypnotiserar frivilliga deltagare ur publiken mitt framför era ögon. Publiken skrattar och lär sig kraftfulla tekniker som gör dem till starkare säljare, ledare och kommunikatörer.

Föreställ dig att din kollega ska säga sitt eget namn. Inget ovanligt med det, om det inte var så att hon hypnotiserats till att glömma bort det. Inte ens en belöning på 1000-tals kronor kan få henne att komma ihåg det. Deltagarna hypnotiseras till att tro att deras namn är Bambi eller till att glömma bort var de har sin mun när de ska dricka vatten.

Företag som Hennes & Mauritz, 7-Eleven och Tre har anlitat Erik Olkiewicz som underhållare och inspiratör. Perfekt som middagsunderhållning på personalfesten, julfesten eller som ett roligt, annorlunda avbrott på konferensen eller kickoffen.

Showen kan skräddarsys efter önskemål med fokus på försäljning, ledarskap, kommunikation, kreativitet eller motivation. Ingen föreställning blir den andra lik eftersom deltagarna hämtas direkt från publiken.


Boka samma koncept!
”Erik Olkiewicz visar med sin show hur skratta hysteriskt.”