TACK OCH GOD JUL

In Okategoriserade by Camilla Carlsson

Vår julfilm säger allt

Jorden snurrar runt, runt och vi med den. Ibland tror jag tiden snurrar olika fort. I oktober gick den i spinn och vi med den. Listan var för lång för att fungera. Det var bara att agera, dricka kaffe och försöka fungera. Nu lackar det mot jul och stämningen lockar till att pynta, göra gott, planera och reflektera.

Vi är överväldigade!

Utan er vore vi något annat. Men just nu är vi TACKSAMMA att vi får vara med er, lösa era utbildningar och äran att få återkommande och nya uppdrag.

Så vad hände? Jo, vi gjorde det vi skulle. Jobbade på, anställde Ann Lejonvi och fick tillbaka Therese Danthén från sin mammaledighet. Vi fick fler uppdrag än väntat och många nya förfrågningar inom elsäkerhet, att leda på distans, internrevision och svets. Vi fick också färre deltagare på våra öppna kurser, vilket vi nu utvecklar tillsammans med våra företagscoacher på Almi. Och, så fick vi bygga en egen plattform för E-Learning och skapa vår första digitala utbildning tillsammans med Ramirent. Och så har vi utvecklat fler samarbeten med våra leverantörer och samarbetspartners. Och, såklart har vi haft roligt.

Vad händer nu?

Nu ska vi bara softa och ta det lugnt hela julen. Sen ska vi resa, bygga E-Learning, coacha och göra allt precis som vi brukar tills det blir påsk, sommar och jul igen.

Vi önskar dig en skön stund i soffan.

Vår julfilm säger allt