Brandfarliga Arbeten

Brandfarliga Arbeten

Utbildning i Brandfarliga Arbeten i Nyköping. Utbildningen ger dig kunskaper att förebygga och förhindra brand, samt behörighet att ansvara för, bevaka och utföra Heta Arbeten.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen hos någon av våra arrangörer får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

Brandfarliga Arbeten är ett alternativ till Heta Arbeten
Utbildningen är framtagen av SVEBRA och Sveriges Byggindustrier i samråd med Sveriges främsta experter på området. Vid framtagningen av utbildningen har flera branscher deltagit för att få den anpassad efter olika arbetssituationer. Läs mer om deras arbete här.

 

Print Friendly, PDF & Email

Boka evenemang

Brandfarliga Arbeten 2150 kr exkl. moms
Available Kursplatser: 20
The Brandfarliga Arbeten ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

aug 25 2020

Tid

09:00 - 16:00

Kostnad

2150 kr
Blommenhof Hotell

Plats

Blommenhof Hotell
Blommenhof hotell, Blommenhovsvägen, Nyköping, Sverige
Peter Selmosson

Utbildare

Peter Selmosson
Boka

Nästa förekomst

QR Code