Utbildare

Blommenhof Utbildning
Blommenhof Utbildning
Telefon
0155-20 10 00
E-post
info@blommenhofutbildning.se
Boka

Plats

Blommenhof Hotell
Blommenhof Hotell
Blommenhof Hotell, Blommenhovsvägen 41, Nyköping, Sverige

Datum

okt 08 2024

Tid

09:00 - 11:00

Kostnad

550 SEK

Balans i livet

BALANS I LIVET

Hur fyller du på med energi?

Är du medveten om vad som ger dig energi respektive vad som tar din energi, och hur du faktiskt fyller på med energi? Föreläsningen gör dig medveten om hur olika delar i ditt liv påverkar din aktuella balans.

Med tid för reflektion kring vad som är viktigt för just dig, och träning på ett coachande förhållningssätt, får du verktyg för att skapa en balans i ditt liv.

Föreläsningen fungerar som en reflekterande stund där du får möjlighet att fundera över vad som funkar bra och mindre bra i ditt liv. Efter föreläsningen får du en nytändning och mer konkreta mål för hur du ska påverka ditt liv till det bättre. Du blir helt enkelt mer uppmärksam på vad du behöver förändra – och hur du ska nå dina mål.

Lär dig hantera och prioritera, få mer flyt på jobbet och lär dig hur du bäst fyller på med energi. För varför nöja sig med mindre?

Innehåll:

  • Energi
  • Flyt på jobbet
  • Hantera och prioritera
  • Trivselhjulet
  • Coacha varandra
  • Boosta varandra
UTBILDARE

Camilla Carlsson är utbildad ICF coach med flera års erfarenhet som handledare och användare inom DISC PulsAnalys samt Neuro Lingvistisk Programmering (NLP). Hennes erfarenhet och utbildning ger er en atmosfär inriktad på klarhet, kraft och vilja att förstå människans medvetande och utveckling. Med en underhållande och personlig läromiljö skapar Camilla en grund för att hjälpa dig utvecklas tillsammans med dina kollegor – som ett vinnande team.

Camillas motivation är rak och tydlig: din attityd påverkar både ditt eget välmående och människor runt omkring dig. En föreläsning hos Camilla ger dig därför en inblick i hur just din arbetsplatsdynamik fungerar, samt hur ni ska jobba vidare för att nå ytterligare framgång och bli ett vinnande team.

Som föreläsare är Camilla inte rädd för att ta tjuren vid hornen, och ser obekväma situationer som en möjlighet till lärdom och utveckling. Det viktiga är att skapa glädje, mod och inspiration för att hjälpa er utvecklas – och lyckas – tillsammans.

Boka evenemang

Antal deltagare - Ledarskap för nya chefer
á 550 SEK per person
Available kursplatser: 16
The "Antal deltagare - Ledarskap för nya chefer" ticket is sold out or not available for some of dates. You can try another ticket or another date.
Taggar: ,